Bir başkadır bahar

04-05-2022 00:15
Bir başkadır bahar
Bir başkadır diyenlerin günü bugün. Gün beklenilenden fazla yorucu geçtiğin de ya da yaşamımızın monotonlaşmaya başladığını hissettiğimiz an nefes alma arayışına başlıyoruz. Yoğun bir tempo içinde herkes kendi kabuğuna çekilmiş, birbirine günaydın bile demeyen bir topluma dönüşmüşken baharın gelişiyle insanlarda ki değişimlere tanık olacağız.

Bahar Ruhumuzu Isıtsın

Bırakalım bahara kendimizi, güneş ruhumuzu ısıtsın. Farkına bile varamadığımız zamanlarda gülümsememiz için o kadar çok şey oluyor ama hepsini görmezden geliyoruz. Gelecek kaygısı, stres gibi duygular yaşarken, bir umut aradığımız o an bahar göz kırpıyor. Baharın gelişi hayata pozitif yönden bakmak, etraftaki güzellikleri görmek ve bakış açısını değiştirmek için fırsat olacaktır.

Hoş Geldin Bahar

Hoş geldin bahar. İyi ki geldin. Baharla beraber insanların kendini daha iyi hissettiği, enerjisinin yüksek olduğu, olaylara daha az karamsar baktığı ve sosyalleştiği dönem başlıyor. Baharın gelişini, kış boyunca kendini saklayan çiçekler açarak, toprak yeşile bürünerek kutluyor. Bizlerde unutalım tüm olumsuzlukları ve hep beraber bahar mevsimine hakkını verelim. Yüksek sesle sevgi ve iyi dilekleri paylaşıp, yeni bir enerji ile yorgunluk kahvemizi yudumlayıp karşılayalım baharı. Hayatlarımızda da bahar açtığını fark edeceğiz. 

Baharın gelişi ile beraber yüz bakımımızı da unutmamamız için, sabunotu özlü temizleyici ile yüzümüzü her sabah temizlemeyi, gül suyu özlü tonik ile derinlemesine arındırmayı ve ardından 10 SPF korumalı yüz kremimizi sürmeyi unutmayalım. 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.