Cilt bakım sıralaması nasıl olmalı

25-02-2022 17:57
Cilt bakım sıralaması nasıl olmalı
Cilt bakımı sıralaması nasıl olmalı sorusunu soruyorsanız bu sayfada bulunan içerik sayesinde sorularınızı kolaylıkla giderebilirsiniz. Kadınların en hassas olduğu konulardan bir tanesi de şüphesiz cilt bakım işlemleridir. Cilt bakımlarının kusursuz ve mükemmel hassasiyet ile yapılması büyük önem arz etmektedir. Doğru ürünlerin doğru cilt tiplerinde kullanılmasıyla son derece başarılı bir bakım elde edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz ürünlerin yapay madde içermemesi de ayrı bir önem göstermeniz gereken konudur. Tüm IVA NATURA ürünleri tamamen organik ve yapay bileşen içermemektedir. Uyguladığınız veya yaptırdığınız cilt bakım işlemlerinde sıralama konusu son derece önem arz etmektedir. Yazımızın ilerleyen kısımlarında cildinize en uygun cilt bakımı konusunda detaylı bilgilere değineceğiz.

Cilt Bakım Sıralaması Nasıl Olmalı?

Cilt bakım sıralaması nasıl olmalı sorusu basit olarak görünse de son derece önemli konulardan bir tanesidir. Yapılan araştırmalara göre insanların yaklaşık %85'i doğru ve profesyonel ürün seçimi yaparken %50'si doğru sıralama ile bakım yapmaktadır. Peki sizler doğru bir cilt bakım sıralaması yapıyor musunuz? İnsanların birçoğu cilt bakımlarını basit kremler ile geçiştiriyor veya hiç bakım yapmıyor. Yoğun iş temposu ve stres ile ertelenen cilt bakımları cildimizin erken yaşlanmasına ve deforme olmasına zemin hazırlıyor. Hassas bir cilt tipine sahipseniz cilt bakımınıza ekstra önem vermeniz gerektiğini hatırlatmak isteriz. IVA NATURA ürünlerini tercih ederek doğru ve profesyonel ürün seçimi aşamasını kolaylıkla geçebilirsiniz. Ürünlerimiz steril ortamlarda cildinizin ışıl ışıl görünmesi için özel olarak üretilmektedir. Vereceğimiz cilt bakım sıralaması taktikleri sayesinde de Kendinize en uygun ve cildinizi en mutlu edecek bakım ritüelini kendinize uygulayabilirsiniz.

5 Adımda Cilt Bakım Sıralaması

Cilt bakımı sıralamasını IVA NATURA ailesi olarak 5 farklı adıma bölerek sizlere aktaracağız. Sizler kendi cilt tipinize göre bu adımları azaltabilir veya çoğaltabilirsiniz. Vereceğimiz cilt bakım ürünleri tavsiyelerini tek tek satın alabileceğiniz gibi tarafımızdan özenle hazırlanmış setleri de satın alarak profesyonel bakım işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

1.Adım: Cilt Temizliği

Cilt bakımı sıralamasının ilk adımı cilt temizliğidir, bu adımda kirden arınan gözenekleriniz gevşer ve bakıma hazır bir hale gelir. Hazır hale gelen gözenekleriniz sayesinde kullanacağınız bakım ürünlerinden maksimum verim alırsınız.
 

Sabun otu özlü organik sertifikalı %100 vegan, yenileyici likit yüz temizleyici sayesinde cildiniz üzerinde kapanan tüm gözenekler temizlenerek açılacaktır. Cilt temizliği adımında ne kadar sabırlı ve kararlı olursanız bir sonraki adımda çok daha kararlı bir sonuç alırsınız. Organik bileşenler içermeyen temizleyiciler yüzünüzde bulunan gözenekler üzerinde tahribat oluşturacak ve gözeneklerin açılmasına yerine kapanmasın zemin hazırlayacaktır. IVA NATURA likit yüz temizleyici uyguladığınız cildinizi ılık su ile durulayınız ve bir sonraki adıma geçiniz.

2.Adım: Tonik Uygulaması

Cilt bakımı sıralaması adımlarından biri olan tonik uygulaması 1.adımın tamamlayıcısı niteliğindedir. Cilt temizleyici ile açtığınız gözeneklerinizde yüzeysel bir temizlik yapmış oldunuz. Gözenekler üzerinde derinlemesine bir temizlik elde etmek istiyorsanız yumuşak ve oval işlemlerle cildinizi tekrar temizlemenizdir. Gün içinde maruz kaldığımız yoğun yağ ve kirler cildimize derinlemesine işler. Kararlı gizli lekeleri yüzümüzden gidermek için bu aşamayı atlamamanızı tavsiye ediyoruz. Tonik adımında yeteri kadar uygulama yaptığınızı düşünüyorsanız bir sonraki adıma geçebilirsiniz.

3. Adım: Yerinde Müdahale

Her bireyin kendine özgü cilt tipi bulunmaktadır, cilt tipleri Kuru, Yağlı, Normal ve Karma olarak tabir edilmektedir. Yerinde müdahale adımımız sayesinde yüzümüzde çok daha fazla yağ biriken alın bölgemize daha fazla cilt temizleyici uygulayacağız. Yorgun görünmesini hiç istemeyeceğiniz göz altı ve çevresi için özel olarak üretilen ürünümüz ile de göz çevresi bakımı yapabilirsiniz. İçerdiği biber özlü Samandağ Biberi sayesinde göz çevrenizde oluşacak morluk ve torbalanmaların önüne geçecek, cildinizin dinamik ve genç görünmesini sağlayacaksınız.
 
Bu aşamada yeterli bakımı yaptığınızı düşünüyorsanız bir sonraki işleme geçebilirsiniz.

4. Adım: Lekelerle Mücadele

Lekelerle mücadele adımı cilt bakımı sıralaması içinde yeri en önemli adımlardan bir tanesidir. Yüzümüzü süreceğimiz kremler ile dinlenmeye ve gençleşmeye bırakmadan önce oluşan ve oluşacak lekeler için bazı işlemlere tabi tutmamız gerekmektedir. Sizler için özel olarak hazırladığımız organik leke karşıyı yüz bakım setine linke tıklayarak rahatlıkla erişebilirsiniz.


5.Adım: Nemlendirici Uygulaması

Uygulayacağınız nemlendirici ile adeta cildinizi ödüllendirecek ve cilt bakımınızı taçlandıracaksınız. Bu aşamaya kadar temizleyip arındırdığınız cildinizi vitaminler ile beslediniz ve gereken parlaklığa kavuşturdunuz. Cildiniz için özenle hazırladığımız Organik canlandırıcı gece kremi, Hakkari sınırları içindeki Cilo dağı eteklerinden toplanan ölmez çiçek özlerini içerir. Ölmez çiçek, içerdiği flavonoid güçlü bir antioksidandır ve cildi enflamasyonlarının ve sivilcelerin giderilmesi için yardımcı olurken, aknelerin giderilmesi için de yardımcıdır. Etkin formülündeki Argan yağı ise yaşlanma karşıtı görev üstlenir. Gece uyku esnasında cildinizin yenilenmesine ve nemlenmesine yardım eden, cildin parlamasını sağlayan limon otu, cildinizin diri ve canlı görünmesine yardımcı olur.

Cildinize yeteri kadar nemlendirici uygulayınız ve bakım işlemlerini bitiriniz. Bir sonraki bakımınızda tekrar rehberlik edebilmek dileğiyle, ürünlerimize göz atmayı unutmayınız.

Bu içeriğimiz sayesinde siz değerli müşterilerimiz ile birlikte Cilt bakımı sıralaması nasıl olmalı sorusuna cevap verdik ve gerekli işlemleri adım adım anlattık. Mutlu bir cilt için IVA NATURA ürünleri, temiz içeriğiyle ve etkin formülüyle, cildiniz için en uygun bakımı karşılayacaktır. Tarafımızdan vereceğiniz organik ürün siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenerek tarafınıza ulaştırılacaktır.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.