Doğal bebek şampuanı önerisi

25-02-2022 17:17
Doğal bebek şampuanı önerisi
Doğal bebek şampuanı önerisi sayesinde bebeğinizin cildinize zarar vermeyecek organik şampuanlara erişebileceksiniz. Iva natura ailesi olarak üretimini sağladığımız ürünler içerisinde doğaya ve cilde zararlı hiçbir katkı maddesi bulunmamaktadır. Bebekler genellikle kalitesiz şampuan kullanımından kaynaklı olarak yıkanmaktan korkarlar. Peki şampuanı kaliteli ve değerli kılan nedir? Ayrıca bebekler için şampuan kullanımına ne zaman başlanacağı, organik bebek bakım setimiz hakkında detayları anlatımlara ulaşabilirsiniz.
Bebeklerde şampuan kullanımına ne zaman başlanılır?
Bebeklerde şampuan kullanımı başlangıcı son derece önemli bir evredir, bebeğinizin bilinç altında yaratacağınız eğlenceli bir banyo serüveni sayesinde çok daha sağlıklı bir yıkama evresine geçebilirsiniz. Küçük yaştaki çocuklar için banyo süreçleri zaman zaman gün aşırı bile olabilir. Bu süreçte kullanacağınız cilde zararlı şampuanlar deri üzerinde tahribata neden olabilir. Tercih edeceğiniz ürünlerde cilde zararlı bileşenlerin olmaması büyük önem arz etmektedir.

Yenidoğan bebeğinizi temizlemek için sadece ılık su tercih edebilirsiniz. Yeterli gelişimini sağlayana, göbek bağını düşürene kadar sünger banyoları yaptırmanız çok daha iyi olacaktır..

Bebeğiniz yaklaşık 4 ila 6 haftalıkken, saçlarına ve vücuduna birkaç damla yumuşak bebek şampuanı kullanmaya başlayabilirsiniz. Sadece küçük, bezelye büyüklüğünde bir parça kullanmanız yeterli gelecektir.

Bebeğiniz büyüdükçe ve saçları uzadıkça saçlarını temizlemek için şampuan miktarını yavaşça arttırabilirsiniz. Bebek cildi yetişkin bir bireyin cildine nazaran çok daha hızlı kurur ve bu nedenle cilt kuruluğunu önleyecek şampuanları tercih etmelisiniz. Duş sonrası tercih edebileceğiniz losyon ve yağlar sayesinde cilt üzerinde oluşacak kuruluk ve diğer faktörleri ortadan kaldırabilirsiniz.
Bebek Şampuanı Seçimi Nasıl Yapılır?
Bebek şampuanı seçimi yapmanız son derece dikkat gerektiren bir seçimdir. Bebeğinizin cilt tipini doğru analiz etmeniz ve cildini tahrişten korumanız gerekmektedir. Sizlere tavsiye edeceğimiz IVA NATURA bebek bakım seti sayesinde bu seçiminizin üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz.
 
Organik Bebek Bakım Seti (Bebek Şampuanı, Losyon, Pişik kremi, Yağ)
Şampuan Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler
Şampuan seçiminde dikkat edilmesi gereken ilk detay tamamen organik bileşenlere sahip olması gerekmektedir. Piyasa üzerinde bulabileceğiniz sayısız sayıda bebek şampuanı vardır. Bu yüzden alacağınız ürünleri çok dikkatli bir şekilde incelemeniz ve doğru kararlar vermeniz gerekmektedir. İdael bir bebek şampuanının sahip olması gereken özellikler kısaca şunlardır:

· Göz yakmaması,

· Hoş bir kokuya sahip olması,

· Meyve ve bitki özü içermesi,

· Paraben vb. zararlı bileşenler içermemesi,

· Ph değeri 7,5 veya nötr olan bir şampuan tercihi yapabilirsiniz.

Cilt için tercih edilen şampuanların ph dereceği nötr değerlere sahip olması gerekmektedir. Bu ph derecesine sahip ürünler güvenilir olarak nitelendirilebilir. Bebeğinize tam bir bakım sağlamak için, bebek şampuanının yanı sıra diğer ürünleri de almanızı tavsiye ediyoruz. IVA NATURA Bebek Bakım Seti bebeğinizin hassas ve narin cildi için özel olarak formüle edilmiş dört üründen oluşuyor. Besleyici Bebek Losyonu cildin nem ihtiyacını giderirken, Saf Badem Özlü Bebek Yağı bebeğinizin pişiğe meyilli cildini nazikçe yumuşatıyor. Pişik kremi bebeğinizin pişik oluşumunu önlemeye yardımcı olurken, Hassas Rezeneli Bebek Şampuanı ise onun banyo keyfini ikiye katlıyor.
Iva Natura Bebek Bakım Seti Nasıl Kullanılır ?
IVA NATURA bebek bakım seti sayesinde bebeğinizin yıkama işlemlerini kolayca halledebilirsiniz. IVA NATURA bebek bakım seti içerisinde bulunan şampuan göz yakmayan bileşenler içerdiğinden çocuğunuz duş esnasında son derece rahat olacaktır. Tüm bunlara ek olarak yıkama esnasında şampuanı göz ile temas ettirmekten kaçınmanızı öneriyoruz.

Çocuğunuzu IVA NATURA şampuanı ile yıkadıktan sonra nazikçe kurulayın ve losyon uygulama aşaması için temiz bir havlu üzerine yüz üstü yatırın. Bir miktar losyonu elinize alarak fazla bastırmadan sırtına ve diğer gölgelerine eşit miktarda yedirin.

Pişik oluşabilecek bez bölgelerine set içerisinde gönderilen pişik kremi ile kremleyerek yıkama işlemini kolaylıkla bitirebilirsiniz. IVA NATURA Organik Bebek Bakım Seti sayesinde yıkama işlemlerinde bebeğinizi son derece rahatlatabilirsiniz.

Bu içeriğimiz sayesinde siz değerli müşterilerimiz ile birlikte Doğal Bebek Şampuanı Önerisi nasıl olmalı sorusuna Yanıt bulmaya çalıştık. Tarafımızdan vereceğiniz organik ürün siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenerek tarafınıza ulaştırılacaktır.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.