Etkili ve güvenilir pişik kremi nasıl olur?

09-03-2023 17:54
Etkili ve güvenilir pişik kremi nasıl olur?
Anneler bebeklerinin her zaman mutlu ve konforlu olmasını istediği için bebeklerinin beslenmesi ve temizliğini önemser. Ancak ne kadar temizliğe çok dikkat edilse de bebeklerde pişik oluşumu sıklıkla görülür. Bebeğin cildinde ıslak mendil ya da bebek bezine karşı hassasiyet geliştiğinde, banyo sonrası ya da terleme nedeni ile nemli kalan ciltte, ishal olunması durumunda, anne sütünden katı gıdaya geçişte ve antibiyotik kullanımı sırasında pişik sorunu ile karşı karşıya kalınabilir. Pişiğe müdahale edilmediğinde bebeğin cildinde de tahrişe neden olacaktır.

Bebeklerin hassas cildi için pişik oluşumunu engellemek için temizliğine ve bakıma önem vermelisin. Bebek bezini sürekli kontrol edip pişik olmasını önleyebilirsin.

Bebeklerin Hassas Cildi İçin Pişik Kremi Seçimi Önemli

Pişik bez bölgesinde meydana gelmişse, her alt değiştirmede bölgeyi gereği gibi temizleyip kuruladıktan sonra, ince bir tabaka halinde pişik kremini uygulayabilirsin. Pişiklerin tedavisinde pişik kremi en büyük yardımcın olacaktır. Bu nedenle pişik kremi satın alırken dikkatli olmakta fayda var. Pişik kreminin doğal içerikli olması da önemlidir. IVA NATURA Organik Pişik Kremi, içeriğindeki kantaron özü sayesinde bebeğinin cildine, bebeğin tahriş olan cildinin tazelenmesine, beslenmesine ve yumuşamasına yardımcı olur.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.