Gerçek Güzellik

04-01-2023 08:16
Gerçek Güzellik
Güzellik olmak, güzel görünmek ve güzellik kavramları kişiden kişiye, kültürden kültüre değişen bir kavramdır.

Güzellik, belirli vücut ölçüleri, saç rengi ve giyim tarzı ile ilişkilendirildiği için, kendimizi olduğumuz gibi sevmenin zorluğu ve topluma kendimizi olduğumuz gibi kabul ettirmenin zorluğu üzerimize yük olabilir. Vücut pozitifliği denilen kavram ile, kişilerin vücut ölçülerini ve mükemmel olmayan yanlarını da sevmelerine sebep olan pek çok sosyal pazarlama kampanyaları ortaya çıktı.

Güzellik, dolayısıyla artık daha da genişleyen bir kavrama sahip. Kadınlar ve erkekler, kendilerine eşit olarak bakım yaparken, sentetik ürünlerin, büyük markaların toplumu belirli güzellik kalıplarına sıkıştırmasına şiddetle karşı çıkabiliyor. Doğaya ve doğanın içeriğine daha çok saygı duyan bir tüketim anlayışı piyasada var oluyor.  Doğal kozmetik ürünlerinin dengesi ile, güzel olma kavramında bir devrim yaratılıyor.

Sevginin veya şefkatin yansıması dünyadaki en güzel şey. Güzellik de, bakanın gözünde olduğu için, bireysel bakış açılarına göre şekillenir. Bu yüzden, IVA NATURA ’da "güzellik ürünleri” yerine "cilt bakım ürünleri” diyoruz. Çünkü hepimiz güzeliz ve güzelliğimize şifa katabilmek için cilt bakım ürünlerini kullanıyoruz! Bu manifesto ile birlikte; kişinin güzelliğini, her şeyin, yaşamın kaynağı olan doğa anadan gelen hammaddelerle sağlıklı ve ışıltılı bir cilt ile zenginleşebilmemiz.

IVA NATURA’ da bitki özlerine ve içeriklere yaptığımız vurgu, geleneksel ve doğal kozmetik ürünlerimize olan dikkatinizi odaklamak istediğimiz için gerçekleşir. Bitki bazlı malzemeler, vitaminler, mineraller, antioksidanlar ve birçok farklı özelliklerle dolu doğal bitki özleri ve bitki sularından oluşur. Ayrıca ince kırışıklıkların giderilmesi ve cilt dokusunun iyileşmesi için güçlü savaşçılardır.

IVA NATURA ile, güzelliğin her halini, ama en çok kendimize has güzelliğimizi keşfetme zamanı geldi, sizce de öyle değil mi?


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.