Kırık saçlar için şampuan önerisi

28-01-2022 15:33
Kırık saçlar için şampuan önerisi
Kırılan saç uçları için şampuan önerisi mi arıyorsunuz? IVA NATURA ürünleri sayesinde saç kırılması problemlerinize hızlıca çözüm bulabilirsiniz Bu sayfada bulunan içeriği okuyarak saçlarınızın neden kırıldığı hakkına fikir sahibi olabilir ve ürünlerimizi tercih ederek kırılmaları maksimum seviyede önleyebilirsiniz.

Saç uçları kırılma nedenleri

Saç uçları kırılma nedenleri birçok farklı sebepten olabilir. Saçlarınızın doğal yapısından kaynaklı olarak kırılmalar olabileceği gibi uyguladığınız işlemler de kırılmalara neden olabilir. Kırılmaya müsait saçlarınıza uyguladığınız yanlış işlemler sonucunda boya, perma gibi işlemler ve aşırı ısıl işlemler sonucunda saçlarınızda yıpranmalar görebilirsiniz.

Saçlarınızı toplarken fazla sıkmanız, kurutma aşamasında uyguladığınız sert havlu darbeleri dahi saçlarınızın kırılması için zemin hazırlayabilir. Tüm bu işlemlerin yanı sıra kırılmaya müsait saç tiplerinize zamanında ve doğru bakımı uygulamadığınız takdirde saçlarınızda kırılmalar fark edebilirsiniz. Hasar gören kırılmış saçlarınızı aşağıda belirtilen yöntemlerle eski parlak görünümüne kavuşturmanız oldukça mümkündür. Bazı durumlarda tüm işlemleri uygulasanız dahi saçlarınızı kırık kısımlarından kestirmekten (Kırık aldırma) başka çareniz olmayabilir.

Saçta kırık varsa uzar mı?

Saçlarında kırık olan bireylerin akıllarına ilk gelen fikir kırıklarını aldırarak sorunu çözebilecekleridir. Kırık aldırma yöntemi sadece kırıklarınızın bir süre daha görünmemesini sağlayacaktır. Kırıklar ile yıpranan saçların uzama süresi yavaşlayacaktır. Yapmanız gereken ilk işlem besleyici bir şampuan tercih ederek saçlarını güçlendirmektir.

Saç kırılmasını önlemek için yapmanız gerekenler

Saç kırılmasını önlemek için yapmanız gereken ilk işlem yukarıda saydığımız aşırı yıpratıcı işlemlerden kaçınmanızdır. Islak saçlarınızı kurutma aşamasında sert havlu darbelerinden, sürekli olarak ısıl işlemlerden saçlarınız korumanız gerekmektedir. Saçlarınıza sürekli olarak ısıl işlem uygulayacaksınız saç serumu ile desteklemeniz saç sağlığınıza katkısı olacaktır.

Saçlarınızın kırılmaması için IVA NATURA besleyici saç şampuanı ile yapabileceğiniz bakımları sizleri için listeledik, işte detaylar.

1.Besleyici Şampuan Kullanın

Besleyici şampuanlar içerisinde barındırdığı bitki özleri sayesinde düzenli olarak saçlarınıza bakım yapmanıza olanak sağlamaktadır. İva Natura Kuru saçlar için besleyici şampuan sayesinde saç bakımlarınızı keyifli ve kolay bir hale getirebilirsiniz. Ürünümüzü düzenli olarak uyguladığınızda saçlarınız adeta yeniden hayat bularak eski parlaklığına kavuşmaktadır.İçerisinde bulunan At kuyruğu otu etken maddelerden monoterpen, antibakteriyel içerir ve saç diplerinin sağlığını destekler. Bir başka etken madde olan seskiterpenler ise saçlarınızın sağlıkla uzamasına yardım eder. Etkili formülündeki zencefil ekstresinin etken maddelerinden gingerol ve diğer maddeler saç derisindeki kan dolaşımını hızlandırır, böylece saç kaybını önlemeye yardımcı olur. Kediotu ekstratı, saçın sağlıklı uzamasına destek olur. IVA NATURA kuru saçlar için besleyici şampuan, Gentle Treatment Serisi’nin bir parçasıdır ve amacı, Anadolu’nun kıymetli topraklarında yetişen doğal bileşenleri kullanarak cildimize en uygun bakımı ve onarımı sağlamaktır. İva Natura kuru saçlar için besleyici şampuan'ı buradan inceleyebilirsiniz.

2.Isıl İşlemlerden Saçlarınızı Koruyun

Saçlarınızın kırılmasını önlemek için şampuan kullanmak elbette tek başına yeterli olmayacaktır. Kırılmaları önlemek için kurutma aşamasında fön makinesi ile aşırı sıcak vermek yerine daha doğal, ılık bir hava ile kurutmayı tercih edebilirsiniz. Düzleştirici ve diğer şekil verme işlemlerinde tek bir bölgeye gereğinden fazla sıcaklık vermemeye özen göstermeniz gerekmektedir. Ayrıca ısıl işlemlerden önce saçlarınızı doğal bakım kremleri ile desteklemek kırılmaları önlemede büyük rol oynayacaktır.

IVA NATURA ailesi olarak gücümüzü bitki özlerinden alıyoruz. Cildimize sürdüğümüz her ürünün emilerek dolaşım sistemimize karıştığını biliyoruz, ve organik tüketimin farkında olarak yaşıyoruz. . Geçmişten aldığımız tecrübelerimizle geliştirdiğimiz ürünlerimiz gelecekte yaşayabileceğiniz sorunlarına çözüm sunmaya devam ediyoruz.

IVA NATURA ailesi olarak ürünlerimizin tamamını doğal bitki özlerinden üretiyor ve saçlarınıza değer veriyoruz. Vereceğiniz her siparişi özenle hazırlayarak tarafınıza ulaştırıyoruz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.