Organik Sertifikalı Güneş Kremi ve Bilinmeyenleri

11-05-2023 11:51
Organik Sertifikalı Güneş Kremi ve Bilinmeyenleri
IVA NATURA, organik sertifikalı güneş kremi formülasyonunu üretirken, güneşin zararlı ışınlarından cildimizi olası kimyasal içeriklerden koruyarak temiz içerikli bir ürün üretti. Mineral veya fiziksel filtre kullanarak güneşi bloklayan bu yöntemde, organik sertifikasyonlarla desteklenmiş özel bitkisel formül kullanıldı. Peki bu kremi nasıl kullanacağız?

Öncelikle yoğun kıvamsı yapısı, diğer kremlerden kendini ayıran bir özellik olsa da, elinizde ısıtarak rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu yoğun yapı temiz içerikli olduğundan dolayı olup, çok rahat sürebilmek için, öncesinde doğal bir yağ ile yüz ve vücudunuzu nemlendirebilir, üzerine güneş kreminizi sürebilirsiniz.
  • Cilt bakımında ilk aşama cilt temizliğidir. Bakım öncesi ve gece yatmadan önce mutlaka cildi temizlemeli ve cildin nefes almasını sağlamalısın. Cilt temizliğinin ilk adımı makyajın temizlenmesi ve cildin yağdan arındırılmasıdır.
  • Yüzme veya terleme sonrası tekrar uygulayın: Organik güneş kreminizi, yüzme veya terleme sonrası tekrar uygulamanız gerekir. Bu, kremin etkisini korumasına ve cildinizin zararlı ışınlara maruz kalmasını önlemesine yardımcı olacaktır.
  • Özellikle hassas ciltler için uygun: Organik güneş kremleri, kimyasal güneş kremlerine göre daha az alerjik reaksiyonlara neden olur ve daha az zararlı bileşenler içerir. Bu nedenle, hassas ciltler için özellikle uygundur.
  • Güneş ışınlarının en yoğun olduğu saatlerde kullanın: Güneş ışınlarının en yoğun olduğu saatlerde dışarı çıkarken, organik güneş kreminizi kullanmanız önerilir. Bu saatler genellikle öğleden sonra 12:00 - 15:00 arasındadır.
  • Organik sertifikalı güneş kremleri tercih edin: Organik sertifikalı güneş kremleri, kimyasal güneş kremlerinde bulunan zararlı bileşenleri içermez. Bu nedenle, organik sertifikalı güneş kremlerini tercih etmek, cildiniz için daha iyi bir seçim olabilir.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.