Yaz Mevsimi İçin En İyi Cilt Bakım Ritüeli

27-08-2022 23:42
Yaz Mevsimi İçin En İyi Cilt Bakım Ritüeli

YAZ MEVSİMİ İÇİN EN İYİ CİLT BAKIM RİTÜELİ

Cildin yazın da sağlıkla ışıldaması için nem dengesini sağlayan doğru beslenme, günlük bakım gibi koruyucu önlemlerin alınması gerekmektedir. Özellikle yaz mevsimi için cildin nem dengesini sağlamak, cildin tatil öncesi ve sonrasında da sağlıklı ve parlak kalmasını sağlar. Cildin tipi ne olursa olsun nemlendirici sürmeyi unutmamalı ve alışkanlık haline getirilmelidir. Çünkü yazın cildin en çok ihtiyacı olan şey nemdir.

CİLDİN NEM KAYBI 

Cildin nem kaybı olumsuz sonuçlara neden olabilir. İlk fark edilen şey cildinin parlak görüntüsünü kaybetmesidir. Yeterli miktarda su tüketilmediğinde cilt nemini kaybeder ve ince çizgiler ve kırışıklıklar ortaya çıkmaya başlar.

YAZ MEVSİMİ İÇİN HANGİ CİLT BAKIMLARI UYGULANMALI?

Mevsimsel olarak kullanılan gündüz daha hafif ve birkaç özelliği bir arada taşıyan ürünler kullanılabilir. Göz çevresi cildin diğer kısımlarına göre çok daha hassas ve ince yapılıdır. Bu yüzden göz çevresinin canlanmasına ve akşamdan kalma yorgun görüntünün azalmasına yardımcı olacak, yaz sıcaklarına uygun IVA NATURA Göz Kremi kullanmak etkili olabilir.
 
Cildin erken yaşlanması, cilt lekeleri, gibi sorunlar için, yaz ayları boyunca daha dikkatli olunmalıdır.  IVA NATURA Leke Kremi içeriğinde ki Yaban Mersini antioksidan ve C vitamini yönünden zengindir. Ayrıca cildi beyazlatmaya ve yaban mersininin içerdiği polifenoller sayesinde cildin yenilemesine ve serbest radikal hasarından korunmasına yardımcıdır. Cildi ihtiyacı kadar nemlendirirken, cilt renk tonunun eşitlenmesine yardım eder. IVA NATURA Gül Suyu Özlü Tonik ile cildini derinlemesine ferahlatmasına yardımcı olurken, IVA NATURA Organik Gözenek Sıkılaştırıcı Siyah Yüz Maskesi ise içeriğindeki atkestanesi özü, gözenekleri sıkılaştırmaya ve kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olur. 
 
Yaz mevsimlerinde cilt bakım rutini cilt parlaklığını korumana yardımcı olur. IVA NATURA cilt bakım ürünleri ile rutin bakım ritüelini oluşturmaya hazır mısın? 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.