Yaza Girerken Saç Bakımı

20-06-2022 09:49
Yaza Girerken Saç Bakımı

SAÇA UYGULANAN İŞLEMLER SAÇIN YIPRANMASINA SEBEP OLUR

Saça uygulanan işlemler saçın yıpranmasına sebep olurken, çevresel faktörler ve yaşın ilerlemesi ile birliktesaçın yapısında bulunan keratin giderek azalır ve saç canlılığını yitirmeye başlar.Çevresel faktörlerin başında mevsim değişikliği geliyor. Yazın gelmesiyle kış mevsiminden yıpranan saç deniz, güneş ve havuz nedeniyle daha çok yıpranır. Zaman içinde kuruyan ve nem kaybına uğrayan saçlar, bir de yeni mevsim şartlarıyla iyice zayıflar ve dökülmeye başlar.

DOĞRU SAÇ BAKIMI

Doğru saç bakımının önemini mutlaka daha önce duymuş olmalıyız. Sağlıklı saç daha hızlı uzar. Aynı zamanda, sağlıklı beslenmiş ve iyi durumda olan saç sadece daha uzun ve dolgun görünmekle kalmaz, saçın uzamasını engelleyen kırıkları da önler. Bu yüzden doğru saç bakımının bir numaralı kuralı saçı nemlendirmektir. Saçlara nemlendirici ve besleyici kremler uygulayarak saçının nemi hapsetmesini ve kalitesinin artmasını sağlanabilir. Paraben içeren ürünler de saç derisinin kurumasına neden olacağı gibi saçların dökülmesi gibi sorunlara neden olabilecek bir maddedir. Doğru bir saç bakımı için seçtiğimiz şampuanın içinde paraben olmaması bu nedenle önemlidir. İçeriğinde bitkisel ve doğal yağların bulunduğu şampuanlar saçların daha fazla güçlenmesine katkıda bulunur.

Bu yüzden IVA NATURA Organik Besleyici Saç Kremi ve Renk Koruyucu Şampuanını kullanarak yaza sağlıklı saçlarla merhaba diyebiliriz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.