Yüz Yogası

27-08-2022 23:19
Yüz Yogası

Yüz Yogası

Yüz yogası, yoganın vücut için etkilerini yüz için uygulanabilir kılan egzersizler bütünüdür. Sıkılığını kaybeden kasları toparlayan ve kırışıklıkların azalmasını sağlayan yüz yogası, sağlıklı bir şekilde yaş almanın formüllerindendir. Vücudumuzun yıllara meydan okuması için beslenme, uyku düzeni, egzersiz ve su tüketimi gibi pek çok hususa dikkat edip ve yaşantımızı buna göre şekillendirmemiz gerektiği, vücudumuzdaki kasları güçlendirmek için bu kadar çabalarken, yüz bölgemizdeki kasların da benzer uygulamalara ihtiyaç duyduğu gerçeğini ne yazık ki unutuyoruz. Çeşitli müdahalelere gerek kalmadan dilediğimiz gibi görünmenin bilinen en etkili yolu olan "yüz yogası” ile tanışmak için daha fazla geç kalmamakta fayda var.

Yüz Yogası Öncesi ve Sonrası

Yüz yogası öncesi, yaş aldıkça genetik ve çevresel faktörlere bağlı olarak yıpranan cildimizin alt tabakasında bulunan yağ dokusu azalmaya başlar ve yüz kasları gevşer. Cilt kaslarının sıkılığını yitirerek gevşemesi sonucunda cildimiz genç görünümü yitirmeye başlayabilir. Yüz yogası sonrasında ise yüz kaslarının gerginliğini artırarak kısa sürede daha genç ve sıkı bir cilt görünümüne sahip olmamıza sağlamaya yardımcı olur. Tıpkı spor yaparken olduğu gibi yüz yogasında da istikrarlı olmak ve hareketleri düzenli olarak tekrar etmen bizi istediğimiz sonuca ulaştırır. Cilt ve güzellik uzmanları, yüz yogası ile hafif yüz kırışıklıkların birkaç ayda, yüzde yer eden derin kırışıklıklarının da zaman içinde açılmaya başlayacağını belirtiyor. Ayrıca yüz yogası sadece kırışıklıklar için değil cildimizi canlandırmak için de oldukça faydalı olacaktır. Canlanan bir cilt sadece gerginleşmekle kalmaz sivilce oluşumunun ve izlerinin de önüne geçebilir. Tabii etkili bir sonuç için rutin haline getirmek gerekir. 

Yüz Yogasının Faydaları Nelerdir?

Yüz yogasının faydaları ciltte oluşacak yaşlılık belirtilerini geciktirdiği gibi uygulanacak hareketler derinin en alt katmanında bulunan kasları harekete geçirir. Düzenli olarak uygulandığını doğal yollarla esneklik ve sıkılaşma sağlar. Ancak burada hedef hiçbir zaman 50 yaşındaki birinin 25 yaşındaki biriyle aynı cilde sahip olması değil. Yüz yogasındaki asıl amaç, o 50 yaşındaki kişinin cildinin de olabildiğince canlı ve aydınlık bir görünümüne sahip olmasıdır. IVA NATURA yağları ile yüz yogasına adım atıp, daha aydınlık bir cilt görünümüne kavuşabiliriz. Üstelik, Youtube kanalımızı ziyaret edip, (link)yüz yogası videosu ile hemen bugün cildimiz için bir güzellik yapabiliriz. Güzelliğin organik halinde buluşalım.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.